+4 0736 630 984


Servicii
Programul nostru
Luni-Vineri: 09.00-18.00

Instalatii termice

Mester pentru Casa

Raspunde la apel, indiferent de problema ce trebuie rezolvata!

CE FACEM NOI
 

Confortul termic este cel care transforma o cladire intr-o casa, in casa ta. Te simti bine acolo unde temperatura este potrivita si, evident, unde caloriferele, aparatul de aer conditionat sau centrala termica nu iti fac probleme.
Si totusi, cand situatiile neplacute apar, trebuie sa ai la indemana numarul de telefon al unei persoane pricepute.


Econimisiti prin instalatii termice de calitate!

Instalatii de incalzire

Instalam calorifere de orice tip. Aerisim calorifere pentru a asigura o eficienta maxima a acestora si aerisim instalatia blocului pentru ca si etajele superioare sa beneficieze de incalzire la capacitate maxima. Verificam si inlocuim, daca este cazul, robinetele de deschidere/inchidere ai caloriferelor si montam ceasuri pentru contorizarea consumului termic.

 

 Instalatii de incalzire de apartament

 Montam centrale termice si asiguram reparatii si verificari periodice. Instalam incalzire sub pardoseala in cladiri noi sau cladiri care sunt date deja in folosinta. Pentru cladirile de birouri putem monta, calibra sau repara vectiloconvectoare. Instalam, verificam si reparam boilere sau alte sisteme de incalzire. Daca modul de utilizare a spatiului interior se modifica, redesenam si modificam instalatia termica mutand calorifere, tevi sau centrale termice.

Instalatii de racire

 Te ajutam sa tii sub control temperatura pe timpul verii. Instalam aparate de aer conditionat sau alte sisteme de racire astfel incat sa se incadreze cat mai bine in arhitectura cladirii. Verificam la inceputul sezonului buna functionare si completam sau inlocuim, acolo unde este nevoie, lichidul de racire.

Sisteme de ventilatie

 proiectam si instalam sisteme de ventilare pentru apartament, case sau cladiri de birouri, subsoluri sau mansarde. Instalam diferite tipuri de senzori pentru diminuarea riscurilor si imbunatatirea performantei energetice a instalatiei de incalzire si de racire din locuinta.

 

Fiecare instalatie termica are un anumit specific. Fie ca ai incalzire pe gaz sau esti conectat la centrala din cartier, va trebui sa faci verificari regulate sau sa repari defectiunile mici aparute la inceput de sezon. 
Indiferent de problema, raspundem prompt.
Avem personal specializat ce poate interveni rapid pentru avarii indiferent de tipul instalatiei termice.


Daca ai nevoie de montat apometre, demontat sau montat calorifere, montat si reparat aparate de aer conditionat sau de verificat instalatia de incalzire din pardoseala, nu ezita sa apelezi la Mester pentru Casa pentru instalare sau chiar si inainte pentru a-ti recomanda cele mai potrivite solutii pentru casa ta.
Indiferent de problema, raspundem prompt. Avem personal specializat ce poate interveni rapid pentru avarii.

Contacteaza-ne pentru a afla cum puteti economisi, fie iarna sau vara, prin instalatii termice de calitate. 

 

 

     
Ne gasiti si pe:  
[ Acasa ] [ Despre noi ] [ Servicii ] [ Preturi ] [ Galerie ] [ Contact ]
mesterpentrucasa.ro CopyRight | All Rights Reserved
Web Design | Creare Site Web | Creare Magazin Online - IT eXclusiv
 
Viziteaza-ne pe Youtube Viziteaza-ne pe Linkdin
Viziteaza-ne pe Twitter Viziteaza-ne pe Facebook